Γυμναστήρια: Τι θα συμβεί με τις συνδρομές των μελών

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια, όμως ένα ζήτημα που απασχολεί είναι το τι θα συμβεί με όσους είχαν συνδρομή είτε ετήσια είτε ολιγόμηνη.

Γυμναστήρια: Τι θα συμβεί με τις συνδρομές των μελών

Τα γυμναστήρια ετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους στις 15 Ιουνίου. Από τον ΕΟΔΥ ενώ έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για την επαναλειτουργία τους, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση και εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά και να προστατευθούν εργαζόμενοι και αθλούμενοι.

Ωστόσο, κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι το τι θα συμβεί με όσους είχαν συνδρομή είτε ετήσια είτε ολιγόμηνη. Θα χάσουν τα λεφτά που έχουν πληρώσει για συγκεκριμένες υπηρεσίες που δεν έλαβαν;

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννη Γκόβα, ο οποίος μίλησε στον Realfm 97,8, δεν υπάρχει κάποια επίσημη και καθολική απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα ακόμη.

«Τα γυμναστήρια έκλεισαν με ευθύνη δική μας ή ευθύνη της πολιτείας; Το ένα είναι αυτό, το δεύτερο θέμα είναι ότι κατά την ταπεινή μας άποψη χωρίς αυτό να είναι δέσμευση για κανέναν, εάν έχει κάποιος μια ετήσια συνδρομή ή τρίμηνη, όταν προέκυψε το πρόβλημα, στα μέλη μας προτείνουμε τουλάχιστον το μισό να το καλύψει ο πελάτης και το άλλο μισό εμείς. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λειτουργήσει όπως θέλει. Εγώ προσωπικά, στα δικά μου γυμναστήρια ό,τι έχει πληρώσει ο πελάτης θα το έχει, είτε στο 2019, είτε στο 2020, ότι έχει πληρώσει θα του το καλύψουμε στη συνδρομή», τόνισε.

Με λίγα λόγια, επικρατεί ένα... αλαλούμ με τις συνδρομές! Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και δεν ισχύει καθολικά για τα γυμναστήρια. Επομένως, μπορεί ορισμένοι αθλούμενοι στα γυμναστήρια να μην λάβουν τα χρήματα που κατέβαλαν για τους μήνες της πανδημίας...