Ο καταδικασμένος για ασέλγεια ανηλίκων Σειραγάκης μίλησε για… τους Άθλιους του Ουγκό (vid)

Ο Νίκος Σειραγάκης που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 χρόνων για ασέλγεια σε 36 ανήλικα αγόρια, μίλησε για... μανία καταδίωξης. 

Ο καταδικασμένος για ασέλγεια ανηλίκων Σειραγάκης μίλησε για… τους Άθλιους του Ουγκό (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα του Star έκανε ο Νίκος Σειραγάκης- ο εκπαιδευτικός-προπονητής από το Ρέθυμνο ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 χρόνων για ασέλγεια σε 36 ανήλικα αγόρια-μιλώντας για την πρόταση του εισαγγελέα να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο Νίκος Σειραγάκης, που έχει καταδικαστεί για παιδεραστία, είχε βγει από τη φυλακή (ενώ έχει καταδικαστεί σε 401 χρόνια), ωστόσο συνελήφθη ξανά ύστερα από εισαγγελική εντολή για παραβίαση περιοριστικών όρων. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος όμως εκκρεμεί η πρόταση αναίρεσης που κατέθεσε ο εισαγγελέας και ζητά την επιστροφή του στη φυλακή.

Ο πρώην εκπαιδευτικός και προπονητής ο οποίος καταδικάστηκε για ασέλγεια ανηλίκων στο Ρέθυμνο μίλησε στη κάμερα του Star: «Πριν λίγες ημέρες συνελήφθη και οδηγήθηκα στη φυλακή γιατί δεν με γνώριζε μία ένοικος. Αυτή ήταν η επίσημη αιτιολογία. Για αυτό το λόγο ταλαιπωρήθηκα τόσο διάστημα και φυλακίστηκα.

Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί μία αναίρεση στην οποία μία πρόταση του εισαγγελέα θέλει να επιστρέψω στη φυλακή γιατί δεν παρουσιάστηκα σε ένα συμβούλιο στο οποίο μου απαγορεύτηκε να παρουσιαστώ.

Αυτή είναι η αιτιολογία της πρότασης για να επιστρέψω στη φυλακή. Πείτε μου εσείς αν πουθενά αλλού εκτός από τις Ιαβερικές λογικές στους Αθλίους του Βίκτορα Ουγκό υπάρχει τέτοιου είδους μανία καταδίωξης».