ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αργυρούπολη, Ν. Ιωνία, Πετρούπολη, Κρυονέρι, Ελληνικό, Χολαργό

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου η ΔΕΔΔΗΕ σε Αθήνα, Αργυρούπολη, Ν. Ιωνία, Πετρούπολη, Κρυονέρι, Ελληνικό, Χολαργό, Ζωγράφου.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αργυρούπολη, Ν. Ιωνία, Πετρούπολη, Κρυονέρι, Ελληνικό, Χολαργό

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε Αθήνα, Αργυρούπολη, Ν. Ιωνία, Πετρούπολη, Κρυονέρι, Ελληνικό, Χολαργό, Ζωγράφου.

Αναλυτικά οι περιοχές, οι οδοί και οι ώρες:

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές ρεύματος.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!