Ο δήμαρχος Αλίμου προτείνει χρονικό περιορισμό στην πλάζ! (vid)

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ότι πρότεινε χρονικό περιορισμό στην παρουσία των λουομένων στην οργανωμένη πλαζ

Ο δήμαρχος Αλίμου προτείνει χρονικό περιορισμό στην πλάζ! (vid)

Οι οργανωμένες παραλίες ανοίγουν αύριο (16/5) για τους λουόμενους με κάποια περιοριστικά μέτρα σε ισχύ: από τα beach bar επιτρέπεται μόνο το take away για καφέ, νερό ή ρόφημα ενώ απαγορεύεται το αλκοόλ.

Στον Άλιμο, η «Ακτή του Ήλιου» έκανε τις απαραίτητες ετοιμασίες της για να υποδεχθεί τους λουόμενους το Σαββατοκύριακο καθώς αναμένεται καύσωνας στο λεκανοπέδιο.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε ότι η δημοτική Αρχή έχει φροντίσει για όλα και ότι ο πολίτης μόνο δυο πράγματα πρέπει να κάνει:να φέρει την πετσέτα του και να τηρεί τις αποστάσεις από τους άλλους...

Τόνισε ότι η δημοτική αστυνομία θα βρίσκεται στην παραλία και αν χρειαστεί θα επιβάλλει και πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό.

Αναφερόμενος στον χρονικό περιορισμό όσο αφορά στην παρουσία των λουομένων στην πλαζ, αν δηλαδή κάποιος μπορεί να μείνει από το πρωί έως το βράδυ, είπε: «Προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα... Όμως έχω προτείνει να μπει ένα όριο 2-3-4 ωρών»

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Αλίμου.