ΕΛΑΣ: Βίαιο επεισόδιο μεταξύ χούλιγκαν στο Ίλιον

Όπως αναφέρει σε αναφορά της η ΕΛ.ΑΣ., περίπου 15 άτομα βγήκαν από το πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και επιτέθηκαν σε μηχανάκι που επενέβαιναν δύο άτομα με πιθανότατα οπαδικό κίνητρο.

ΕΛΑΣ: Βίαιο επεισόδιο μεταξύ χούλιγκαν στο Ίλιον

Το βράδυ της Τρίτης (12/5) σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο βίας, το οποίο, σύμφωνα με αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., είχε οπαδικό κίνητρο.

Πιο συγκεκριμένα, μία ομάδα περίπου 15 ατόμων εξήλθε από τον πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και επιτέθηκε σε δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. O ένας μάλιστα φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν ένας 19χρονος και έναν 17χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από το περιστατικό. Ο 17χρονος μάλιστα, φέρεται να έχει προσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Στην περιοχή έχουν γίνει κατ επανάληψη συμπλοκές χούλιγκαν, ιδιαίτερα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έχουν αναρτηθεί βίαια βίντεο εκατέρωθεν.

Να θυμίσουμε, ότι στα χέρια των Αρχών βρέθηκε πέρυσι η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού, η οποία είχε δεχτεί επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας στο Ίλιον
Η 22χρονη τότε χούλιγκαν συνελήφθη στην Πετρούπολη. Η νεαρή μαζί με ακόμη πέντε άτομα επέβαινε σε αυτοκίνητο και στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως υδραυλικός κάβουρας, μικροποσότητα ναρκωτικών, μάσκες, γάντια, σφυριά, λοστοί και ένας σουγιάς.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας δεν απέκλεισαν μάλιστα το ενδεχόμενο η 22χρονη μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες να αναζητούσαν κάποιον από τους δράστες της επίθεσης που είχε δεχτεί η κοπέλα ώστε να τον εκδικηθούν. Ωστόσο, μετά το περιστατικό με θύμα την 22χρονη, η ίδια στην κατάθεσή της φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι «έπεσε θύμα ληστείας» και ότι το κίνητρο δεν ήταν οπαδικό.