Γεωργούντζος: Η μάχη με τον κορονοϊό και το δυσάρεστο γεγονός στο εξοχικό του (vid)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, μίλησε στο ΜEGA για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και τα παρεπόμενά της.

Γεωργούντζος: Η μάχη με τον κορονοϊό και το δυσάρεστο γεγονός στο εξοχικό του (vid)

Στην εκπομπή “LIVE NEWS” με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε ο Σωτήρης Γεωργούντζος και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, από την οποία βγήκε νικητής- και όχι μόνο.

Ο Μεσσήνιος δημοσιογράφος αφού ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό απέναντι σε όσους έχουν νοσήσει από τον ιό. Κι ακόμη προέβη σε μια αποκάλυψη.

«Έξω από το εξοχικό μου σπίτι, στη Μεσσηνία έγραψαν “κορονοϊός”. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου το είπαν, ενημερώθηκα αργά» είπε.

Και συνέχισε: «Η περιπέτειά μου, ήταν πολύ μεγάλη, ολοκληρώθηκε στην ουσία την Κυριακή, μετά από δυο μήνες καραντίνας και αλλεπάλληλα τεστ. Για όλους τους ασθενείς, υπάρχει κοινωνικός ρατσισμός. Οι μικρές κοινωνίες, δεν γνωρίζουν ότι το τεστ όταν είναι αρνητικό σημαίνει ότι ο ασθενής πλέον δεν νοσεί και δεν μπορεί να τον μεταδώσει».

Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ένα περιστατικό: «Ο συνεργάτης ενός μάστορα που ήθελα να έρθει σπίτι για μια δουλειά, δεν ήρθε γιατί φοβόταν μήπως κολλήσει, όσο μιλούσα με τον πρώτο, εκείνος ήταν κλεισμένος στο αυτοκίνητο γιατί φοβόταν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γεωργούντζου