Γιατί ο Τζιμπρίλ Σισέ ζητά να παίξει δωρεάν στη Ligue 1 - Ο στόχος που τον... στοιχειώνει

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζητά να παίξει δωρεάν στη Ligue 1 για να πετύχει έναν ακόμα στόχο πριν αποσυρθεί. «Εκείνο που με στοιχειώνει», λέει.

Γιατί ο Τζιμπρίλ Σισέ ζητά να παίξει δωρεάν στη Ligue 1 - Ο στόχος που τον... στοιχειώνει

Έχει τους λόγους του ο Τζιμπρίλ Σισέ να ζητά να παίξει δωρεάν σε ομάδα της Ligue 1. Θέλει να πετύχει έναν ακόμα στόχο πριν αποσυρθεί.

Ο 38χρονος Γάλλος επιθετικός, που στο παρελθόν (2009-11) αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα SoFoot, αποκάλυψε ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Ligue 1 για να επιτύχει το 100ό γκολ του στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Ξέρεις πώς είναι ένας επιθετικός, αγαπά τα γκολ και τους στόχους: 25, 50, 75... Εκείνος των 100 γκολ με στοιχειώνει. Είμαι κολλημένος στα 96. Μου λείπουν τέσσερα και αυτό με τρελαίνει. Θέλω να επιστρέψω στη Ligue 1 για να τα σκοράρω», τόνισε.

Μάλιστα είπε ότι είναι σωματικά καλά και έτοιμος να επιστρέψει για να αγωνιστεί δωρεάν: «Δεν υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για αυτούς. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές, αλλά ελπίζω ότι θα εμφανιστούν οι σύλλογοι».

Η τελευταία εμπειρία του Σισέ ήταν στην Ελβετία, στην Iβερντόν (σεζόν 2017-18), όπου σημείωσε 24 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ