Η παραλία της Γλυφάδας μεταμορφώθηκε - Καθαριότητα, αραιά οι ομπρέλες και νέα άμμος για το καλοκαίρι

Η Γλυφάδα ετοίμασε την πλαζ σύμφωνα με τα πρότυπα του ιδιαίτερου φετινού καλοκαιριού. Καθαριότητα στην παραλία, νέα άμμος και αραιά οι ομπρέλες. Δείτε τις φωτογραφίες με την αλλαγή.

Η παραλία της Γλυφάδας μεταμορφώθηκε - Καθαριότητα, αραιά οι ομπρέλες και νέα άμμος για το καλοκαίρι

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πώς μεταμορφώθηκε η παραλία για να πληροί τις προϋποθέσεις για το φετινό καλοκαίρι, στο οποίο δεν θα επιτρέπεται η πολυκοσμία.

Ομπρέλες σε απόσταση με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, γράφει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, παραθέτοντας φωτογραφίες που δείχνουν πως έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις και τροποποιήσεις για να υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας.

Ο κ. Παπανικολάου έγραψε στο facebook: «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια - όλα στη θέση τους!

Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: www.lifo.gr