Φονικό στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 63χρονου την ώρα που ο γιος του πηγαίνει στο Εισαγγελέα

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου σήμερα ο γιος του 63χρονου που κηδεύεται την ίδια ώρα στα Ανώγεια μετά το διπλό φονικό.

Φονικό στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 63χρονου την ώρα που ο γιος του πηγαίνει στο Εισαγγελέα

Άλλο ένα επεισόδιο του δράματος που από το βράδυ του Σαββάτου παίζεται στα Ανώγεια της Κρήτης είναι προγραμματισμένο σήμερα. Στις 11:00 οι κάτοικοι των Ανωγείων αποχαιρετούν τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη. Μία ημέρα μετά την κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη, οι συγγενείς του 63χρονου θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή κηδεύτηκε ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στην κηδεία πήγαν και συγγενείς του 63χρονου. Διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας. Η παρουσία συγγενών του Καλομοίρη ωστόσο και οι δηλώσεις της κόρης του σε τηλεοπτικό κανάλι, δείχνουν πως υπάρχει μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η κόρη του 63χρονου θύματος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε πως «έφυγαν άδικα δύο ζωές», αναφερόμενη προφανώς στον πατέρα της, αλλά και στον Γιώργο Ξυλούρη, που έπεσε λίγο αργότερα νεκρός, από το όπλο του γιου του Λευτέρη Καλομοίρη.

Στον εισαγγελέα ο γιος του Καλομοίρη

Την ώρα που θα κηδεύεται ο 63χρονος, περίπου στις 12.00, ο γιος του θα βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου. Χθες παραδόθηκε στην αστυνομία και σήμερα αναμένεται να δώσει την δική του εκδοχή για το διπλό φονικό.

Στους αστυνομικούς φέρεται να κατέθεσε πως βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει. Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9άρι όπλο που είχε. Μόλις είδε τον πατέρα του νεκρό, είπε πως θόλωσε και σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.