Κρήτη: Διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου

Διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Περαχώρι Ανωγείων όπου 30χρονος και 63χρονος έπεσαν νεκροί.

Κρήτη: Διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου

Μάρτυρας στα ολέθρια αποτελέσματα της οπλοκατοχής βρέθηκε για μία ακόμη φορά η κοινωνία της Κρήτης η οποία παρακολουθεί συγκλονισμένη τη νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το διπλό φονικό σε ορεινό χωριό της Κρήτης.

Το κακό έγινε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι Ανωγείων, όπου οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος κι ένας 63χρονος, έστρεψαν τα όπλα τους ο ένας εναντίον του άλλου με συνέπεια και οι δύο να πέσουν νεκροί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας συγχωριανός τους, που βρέθηκε στην εμβέλεια των όπλων.

Φονικό στην Κρήτη: Μαντιναδολόγος και κτηνοτρόφος τα θύματα - Γιατί αναζητούν τον γιο του ενός

Αμέσως μετά την συμπλοκή οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο και ο τραυματισμός στο πόδι του τρίτου.

Το διπλό φονικό αναστάτωσε όλο το χωριό και το κέντρο υγείας κατακλύστηκε από πολυάριθμους κατοίκους ενώ μέσα ελάχιστα λεπτά, το χωριό είχε ζωστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.
Στο μεταξύ, μετά το διπλό φονικό, υπάρχει έντονη ανησυχία για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που μάλιστα είναι από τις μεγάλες των Ανωγείων.

Η αστυνομία από χθες βράδυ προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση και πιο πολύ στη γειτονιά που βρίσκονται τα σπίτια των δύο νεκρών.

Παράλληλα γίνονται έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τους δύο άνδρες να βγάλουν τα όπλα και τελικά να πέσουν νεκροί…

Πηγή: e-kriti.gr