Ο Κούγιας προαναγγέλλει αποκαλύψεις: «See you later in the afternoon»

Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας για τον ρόλο του Κυριάκου Θωμαϊδη στην υποκλοπή, στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου και το Koriopolis 

Ο Κούγιας προαναγγέλλει αποκαλύψεις: «See you later in the afternoon»

Με νέα του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει δικαιωμένος για τη στάση της ΑΕΛ στο θέμα του Γκαγκάτση, ενώ προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του Κυριάκου Θωμαΐδη στην υποκλοπή, στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου και το Koriopolis το απόγευμα της Πέμπτης (23/4).

Δήλωση Κούγια κατά Θωμαΐδη

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Εκφράζω την βαθιά ικανοποίηση μου και τη δικαίωση μου για την σταθερή εν γένει στάση, πάντα με νομικά επιχειρήματα, της ΠΑΕ ΑΕΛ στα διοικητικά συμβούλια του Συνεταιρισμού, γιατί είναι η μόνη ΠΑΕ μέλος του ΔΣ της Super League η οποία δεν τιμωρήθηκε με το πρόστιμο των 30.000€ και συγχρόνως απηλλάγη και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κ. Σωτήρης Μάρκου από το προσωπικό πρόστιμο των 10.000€, στη γνωστή υπόθεση της εκτός νόμου προσλήψεως του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συνεταιρισμού, που η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ χθες ανακοίνωσε.

Θωμαΐδης-Κούγιας: Ο «Εθνικός κωλοτούμπας» και ο «ψευδομάρτυρας»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά το ότι είμαι συνήγορος υπερασπίσεως του Βασίλη Γκαγκάτση στις εφετειακές δίκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ο κ. Γκαγκάτσης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ (όλοι τους έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως για τα τηλεοπτικά της Εθνικής ομάδος και την Κάρτα Υγείας), δι εμού ανέπτυξε το νομικό θέμα στο ΔΣ της Super League (είναι γραμμένα όλα στα πρακτικά) και μειοψήφησε τόσο στην πρόσληψη του κ. Γκαγκάτση, όσο και στη διατήρηση του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κούγιας σε Θωμαΐδη για Μαρινάκη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ : «Ποια συμφέροντα εξυπηρετείς;»

Δυστυχώς για τη δημοσιογραφική δεοντολογία ο… Σαγόνιας στην ανάρτηση του λησμόνησε να το αναδείξει. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου η συνέχεια των αποκαλύψεων του για τον ρόλο που έχει παίξει ο Σαγόνιας στο Koriopolis στην προσπάθεια να αθωωθούν στο δικαστήριο όλοι όσοι παραπέμφθηκαν (ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αθωωθεί με βούλευμα) θα αναδειχθεί μετά το μεσημέρι.

Νέα δήλωση Κούγια για Θωμαΐδη: «Σε λάθος άνθρωπο βρήκες να... ξυστείς!»

Από τη δε νέα εβδομάδα θα αναδειχθεί ο ρόλος του Σαγόνια στη βρώμικη παγίδευση του αυτοκινήτου του Ζωγράφου, στις ίδιες αποκαλύψεις θα αναδειχθεί και ο ρόλος των άμεσων συνεργατών για χρόνια Γιάννη Παπαδόπουλου και του αδερφικού του φίλου που κινείται στο σκοτάδι, ιδιοκτήτου της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Avance, Τσιακατούρα.

Τρεις λέξεις η απάντηση Θωμαΐδη στον Κούγια

Κούγιας: «Στόχος του Koriopolis ήταν ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού και η εξόντωση του Μαρινάκη»

Όταν τελειώσουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Ζωγράφου θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο του…Σαγόνια πάλι με τη βοήθεια των ίδιων φίλων του στη χυδαία και απάνθρωπη προσπάθεια εμπλοκής του Bαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1.

Νέα προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια - απάντηση στον Κυριάκο Θωμαΐδη

Θα ακολουθήσει αποκάλυψη με στοιχεία του βρώμικου ρόλου του Σαγόνια στην προσπάθεια του να εμπλέξει τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ στις κακουργηματικές ενέργειες του μάνατζερ του παίκτου, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και πως ο Σαγόνιας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ιδιοκτήτου μεγάλης ΠΑΕ και του αδελφικού του φίλου Γιάννη Παπαδόπουλου, καθημερινού του συνομιλητή, αυτού που σε κάθε εκλογή ΕΠΣ είναι παρών και πλακώνεται με τον Τεβεκέλη και τον Πουρλιοτόπουλο, ξεφτίλισε την εκπομπή του τον Κάκο. Η συνέχεια επί της οθόνης. See you later in the afternoon (Τα λέμε το απόγευμα σ.σ)».