Θωμαΐδης-Κούγιας: Ο «Εθνικός κωλοτούμπας» και ο «ψευδομάρτυρας»

Αλέξης Κούγιας και Κυριάκος Θωμαΐδης συνεχίζουν να ανταλλάζουν ανακοινώσεις και δηλώσεις με νόημα.

Θωμαΐδης-Κούγιας: Ο «Εθνικός κωλοτούμπας» και ο «ψευδομάρτυρας»

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Κυριάκου Θωμαΐδη, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν ανακοινώσεις και δηλώσεις με νόημα. Ο Αλέξης Κούγιας είχε αρχικά αναφέρει πως θα προβεί σε αποκαλύψεις και αποκαλούσε τον παρουσιαστή «Σαγόνια με κυτταρίτιδα στη πλάτη», με τον τελευταίο να απαντά.

Δήλωση Κούγια κατά Θωμαΐδη

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, με αναρτήσεις του στο «dikisports» «απάντησε» με τίτλο: «Εθνικός κωλοτούμπας» και με κείμενο που γράφει μόλις εννέα λέξεις: «Άλλη είναι η οδηγία: Καθόλου παύλες. Όχι καθόλου τελείες».

Κούγιας: «Το ... βρωμερό δημοσίευμα, αυτός που έφαγε το ξύλο. Τα υπόλοιπα την Τρίτη του Πάσχα»

Ο Αλέξης Κούγιας δεν το άφησε να πέσει κάτω και με ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΑΕΛ αναφέρει: «Εγώ Σαγόνια δεν θα σου απαντήσω με εννέα λέξεις όπως έκανες εσύ γιατί δεν είχες τίποτα να απαντήσεις, αλλά θα σου απαντήσω με τρείς λέξεις που χρησιμοποιούν οι δικαστές, οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι στα ποινικά δικαστήρια, όταν ένας ψευδομάρτυρας δεν μπορεί να απαντήσει σε μία ερώτηση που αποδεικνύει την ψευδορκία του «απορία ψάλτου – βηξ» (επειδή δεν γνωρίζεις και καλά ελληνικά η λέξη βηξ είναι ο βήχας).Τα σοβαρά αύριο και τα δύσκολα όταν συναντηθούμε τετ α τετ».