Κορονοϊός: Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε και δεύτερος άνδρας στο ΑΧΕΠΑ

Στα 117 είναι πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς τη Δευτέρα (20/4) πέθανε και δεύτερος άνδρας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Κορονοϊός: Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε και δεύτερος άνδρας στο ΑΧΕΠΑ

Τους 117 νεκρούς από τον κορονοϊό αριθμεί πλέον η χώρα μας από το απόγευμα της Δευτέρας (20/4), καθώς εξέπνευσε και δεύτερος άνδρας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Πρόκειται για 86χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι το τέταρτο θύμα τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, καθώς είχαν προηγηθεί ένας 66χρονος και μια 67χρονη που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αλλά κι ένας 74χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ΑΧΕΠΑ.

Κορονοϊός: Στους 116 πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 66χρονος

Εξάλλου, εσπευσμένα στο Κρανίδι βρέθηκαν τη Δευτέρα (20/4) ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στο άκουσμα ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έγκυος μια Σομαλή πρόσφυγας.

Μια 28χρονη πρόσφυγας από την Σομαλία που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην περιοχή Κρανιδίου και βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η γυναίκα πήγε την Κυριακή του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορονοϊού. Από τον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο διοικητής του ΕΟΔΥ.