Κορονοϊός: Στους 116 πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 66χρονος

Στα 116 είναι πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας 66χρονος άνδρας από τις Σέρρες.

Κορονοϊός: Στους 116 πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 66χρονος

Στους 116 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς σήμερα το μεσημέρι κατέληξε ένας άνδρας 66 ετών από τις Σέρρες.

Αρχικά, ο άτυχος άνδρας είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Σερρών στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ήταν διασωληνωμένος, ωστόσο δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Δίκτυο Τηλεόραση. Πρόκειται για τον πρώτο Σερραίο που πεθαίνει από κορονοϊό.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, είχαν χάσει τη ζωή τους μία 67χρονη κι ένας 74χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία Παπανικολάου και ΑXEΠΑ αντίστοιχα.

Κορονοϊός: Στους 115 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Εξάλλου, εσπευσμένα στο Κρανίδι βρέθηκαν τη Δευτέρα (20/4) ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στο άκουσμα ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έγκυος μια Σομαλή πρόσφυγας.

Μια 28χρονη πρόσφυγας από την Σομαλία που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην περιοχή Κρανιδίου και βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η γυναίκα πήγε την Κυριακή του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορονοϊού. Από τον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο διοικητής του ΕΟΔΥ.