Κορονοϊός: Στους 115 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Στα 115 είναι πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας (20/4), καθώς πέθανε ένας 74χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Κορονοϊός: Στους 115 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έχασε τη ζωή του ένας 74χρονος ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 115.

Ο άτυχος 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλευόταν.

Κατά πληροφορίες ο 74χρονος δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει μια 67χρονη η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από παχυσαρκία, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της.

Εξάλλου, εσπευσμένα στο Κρανίδι βρέθηκαν τη Δευτέρα (20/4) ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στο άκουσμα ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έγκυος μια Σομαλή πρόσφυγας.

Μια 28χρονη πρόσφυγας από την Σομαλία που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην περιοχή Κρανιδίου και βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η γυναίκα πήγε την Κυριακή του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορονοϊού. Από τον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο διοικητής του ΕΟΔΥ.