Χαρδαλιάς: «Κλείνει η λαϊκή στον Πειραιά - Κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως τα νεκροταφεία θα μείνουν κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή, γνωστοποίησε τα εορταστικά ωράρια λόγω Πάσχα και ανέφερε τον λόγο που έκλεισε γνωστή λαϊκή στον Πειραιά. 

Χαρδαλιάς: «Κλείνει η λαϊκή στον Πειραιά - Κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή»

Μετά την τοποθέτηση του Σωτήρη Τσιόδρα, τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασία και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Στις δηλώσεις του σχολίασε: «Είναι σημαντικό να δείξουμε σύνεση. Μην αφήσουμε την ανυπομονησία να μας στερήσει ότι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε φίλους και συγγενείς την Κυριακή του Πάσχα.

Φέτος το Πάσχα είναι διαφορετικό. Θα περάσουμε το Πάσχα στο σπίτι με την οικογένεια μας. Μην καταστρέψουμε σε λίγες ώρες όλα αυτά που έχουμε καταφέρει με πολλές στερήσεις τόσες εβδομάδες».

Καλά νέα από Tσιόδρα: «Τα νέα κρούσματα λιγότερα από όσους βγήκαν από ΜΕΘ» (vid)

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αναφορά για τα Κοιμητήρια: «Να προσευχηθούμε για όλους αυτούς που δεν ειναι μαζί μας από το σπίτι. Τα κοιμητήρια συγκαταλέγονται στους χώρους λατρείας και θα μείνουν κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται...» ανέφερε.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως την Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα τα οποία προβλέπεται να είναι ανοιχτά θα λειτουργήσουν 13.00-19.00, ενώ σχολίασε πως έκλεισε μία από τις γνωστές λαϊκές στην καρδιά του Πειραιά, εκείνη στη Θεοτόκη, καθώς δεν τηρούσε τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις.