Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στο ΝΙΜΤΣ - Στους 98 συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα

Δύο ακόμη ασθενείς με κορονοϊό πέθαναν σήμερα Κυριακή (12/4) στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα στους 98.

Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στο ΝΙΜΤΣ - Στους 98 συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα

Δύο ακόμη θύματα του κορονοϊού μετράει πλέον η χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό άριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 98.

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους άνδρες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, οι οποίοι και κατέληξαν.

Οι δύο άνδρες ήταν ηλικίας 85 και 88 ετών και αμφότεροι είχαν υποκείμενα νοσήματα, όπως συμβαίνει άλλωστε στη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τον Covid-19.

Συνεπώς, από χθες το απόγευμα η Ελλάδα μετράει 5 νεκρούς, αφού όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από τη ζωή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου.

Κορονοϊός: Στους 96 οι νεκροί στην Ελλάδα - 3 νέοι θάνατοι

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/4) κατέληξε ένας 60χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, όπως και δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Στην ενημέρωση του Σαββάτου για την εξέλιξη της νόσου στην χώρα μας, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους, με τους νεκρούς να φτάνουν 93 συνολικά, και 72 νέα κρούσματα.