H ταινία «Όρνιθες» κάνει πρεμιέρα στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση

Το ίδρυμα Ωνάση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο You Tube την Κυριακή 12 Απριλίου θα χαρίσει την δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθήσουν την ταινία «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη

H ταινία «Όρνιθες» κάνει πρεμιέρα στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση

Μια αξέχαστη παράσταση γίνεται αφορμή για ταινία. Oι «Όρνιθες (ή πώς να γίνεις πουλί)» σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη και παραγωγή του Ιδρύματος Ωνάση, προσγειώνονται για λίγες ημέρες σε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη και κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες σας.

Το Ίδρυμα Ωνάση στο YouTube: «Η απόσταση μάς ενώνει!»


Ο δημιουργός του "L" (2012) και του «Οίκτου» (2018) εμπνέεται από τον αρχετυπικό μύθο του Αριστοφάνη και των «Ορνίθων» του Νίκου Καραθάνου και της Στέγης, και επιστρέφει με μια ταινία για τη βαθιά επιθυμία του ανθρώπου να πετάξει. H ταινία με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων τους Χρήστο Λούλη, Άρη Σερβετάλη και Νίκο Καραθάνο, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ τον Ιανουάριο του 2020.


Την Κυριακή 12 Απριλίου στις 19:00, ανοίξτε το παράθυρο, συντονιστείτε στο ΥοuTube του Ιδρύματος Ωνάση και πετάξτε (από τον καναπέ σας) σε Παταγονία, Αίγυπτο, Νέα Υόρκη και Ισλανδία, μαζί με τους «Όρνιθες» του Μπάμπη Μακρίδη.

Η απόσταση μας ενώνει.


*Μετά το τέλος της ταινίας, ο σκηνοθέτης Μπάμπης Μακρίδης, σας περιμένει για ένα ψηφιακό live Q&A. Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε τα πάντα για την ταινία που θα παρακολουθήσετε πρώτοι στην Ελλάδα.
*Η ταινία διατίθεται με ελληνικούς και αγγλικούς υποτίτλους.

Ο λογαριασμός του Ιδρύματος Ωνάση στο You Tube: Onassis Foundation

Δείτε το teaser της ταινίας: