Το facebook αλλάζει (pics)

Αλλάζει όψη το facebook και ήδη δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς χρήστες να δοκιμάσουν τη νέα του όψη.

Το facebook αλλάζει (pics)

Αρκετοί θα έχουν παρατηρήσει ότι ο λογαριασμός του στο facebook τους ενημερώνει πως έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση του. Ακόμη λειτουργεί δοκιμαστικά και σε όσους δοκιμάσουν τη νέα έκδοση υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής στην κλασσική του.

Την αλλαγή την είχε ανακοινώσει και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πριν περίπου ένα μήνα. Τότε είχε τονίσει πως κάποιες αλλαγές θα αφορούν στο περιεχόμενο και η πλατφόρμα θα ενταχθεί υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης.

Το facebook, ωστόσο αλλάζει όψη και ήδη αρκετοί χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δοκιμή της νέας έκδοσης της πλατφόρμας πριν αυτή εφαρμοστεί σε όλους.

Όσοι επιλέξουν τη νέα μορφή του facebook θα εντοπίσουν αμέσως αρκετές αλλαγές όπως στην ροή των ειδήσεων ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν τα παράθυρα του messenger. Αυτά πλέον θα μπορείτε να τα βλέπετε στο πλαϊνό μέρος της οθόνης και όχι στο κάτω όπως τα είχαμε συνηθίσει.

Μία ακόμη πολύ σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με τη δυνατότητα να μαυρίζει η οθόνη τις βραδινές ώρες προκειμένου να είναι πιο ξεκούραστο για τους χρήστες.