Πώς η Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη έβγαλε 9,321 εκατ. δολ σε εννιά μήνες

Το ετήσιο δελτίο χρήσης της ναυτιλιακής Diamond S Shipping ένα περίπου χρόνο μετά τη συμφωνία με την Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πώς η Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη έβγαλε 9,321 εκατ. δολ σε εννιά μήνες

Έσοδα ύψους 9,321 εκατ. δολ καρπώθηκε η εταιρεία διαχείρισης πλοίων του Βαγγέλη Μαρινάκη Capital Ship Management θυγατρική της Capital Maritime & Trading Corp (CMTC) από την τεχνική διαχείριση 25 δεξαμενοπλοίων που εισέφερε η εισηγμένης στο αμερικάνικο χρηματιστήριο Capital Product Partners, του έλληνα εφοπλιστή, πριν ένα περίπου χρόνο στη μεγάλη συμφωνία συγχώνευσης, αξίας 1,65 δισ. δολ, με την Diamond S Shipping.

Ισχυρά κέρδη για τις ελληνικές ναυτιλιακές - Τι έκανε η εταιρεία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

Σύμφωνα με το ετήσιο δελτίο χρήσης της εισηγμένης στη Wall Street ναυτιλιακής Diamond S Shipping, τα συνολικά έσοδα της Capital Ship Management, από την τεχνική διαχείριση των πλοίων ανήλθαν σε 9,321 εκατ. δολ εκ των οποίων τα 5,929 εκατ. δολ αφορούν αμοιβές για τεχνική διαχείριση, τα 1,868 εκατ. δολ υπηρεσίες στο εμπορικό τομέα, και τα 1,524 αμοιβές για γενικότερα υπηρεσίες διαχείρισης.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αίσιο τέλος για την περιπέτεια του τάνκερ Andronikos της Capital Ship Management

Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία της 20ης Μαρτίου η Capital Maritime & Trading Corp. και συγγενείς εταιρείες της, ελέγχουν το 6,9% της Diamond S Shipping, ενώ funds που τα διαχειρίζεται η WL Ross & Co. LLC του Αμερικανού Υπουργού Εμπορίου Wilbur Louis Ross και η First Reserve ελέγχουν αντίστοιχα το 24,3% και 8,8% της Diamond S Shipping.

Πηγή: mononews.gr