Πήρε εξιτήριο Ιταλός 101 ετών, που επέζησε και από την ισπανική γρίπη!

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε από την δοκιμαζόμενη Ιταλία, όπου διασωληνωμένος ασθενής με κορονοϊό, ετών 101, πήρε εξιτήριο!

Πήρε εξιτήριο Ιταλός 101 ετών, που επέζησε και από την ισπανική γρίπη!

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε από την δοκιμαζόμενη Ιταλία, όπου διασωληνωμένος ασθενής με κορονοϊό, ετών 101, πήρε εξιτήριο! Το απίστευτο νέο ανακοίνωσε η η Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι. Ο άντρας είχε εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδειξη του τεστ κορονοϊού και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη.

«H πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψή του έδωσε ελπίδα για το μέλλον», δήλωσε η Λίζι. Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, μιλώντας για τον άνδρα που νίκησε τον ιό, ο 101χρονος έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο.»

Ο άντρας γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της φονικής πανδημίας της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι είχε σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1.189 περιπτώσεις κορονοϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Ιταλού υπερήλικα αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, κάνοντας λόγο για ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία.