Δήμαρχος Γλυφάδας: «Χάσαμε έναν προσφιλή συνδημότη μας» - Ανησυχία στην πόλη για τον θάνατό του

Ένας 70χρονος Γλυφαδιώτης έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Ανησυχία στη γειτονιά και στην πολυκατοικία του, καθώς έχει κρούσμα και η γυναίκα του. Η τοποθέτηση του δημάρχου της πόλης. 

Δήμαρχος Γλυφάδας: «Χάσαμε έναν προσφιλή συνδημότη μας» - Ανησυχία στην πόλη για τον θάνατό του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 70χρονος από κορονοϊό χθες (26/3), ο οποίος έμενε στη Γλυφάδα, ενώ η σύζυγός του, επιβεβαιωμένο κρούσμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαμένει το ζευγάρι αποκάλυψαν στο Open TV ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν κάνει απολύμανση, ενώ όπως λένε δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση αλλά και οδηγία τι μέτρα πρέπει να πάρουν.

Μάλιστα χθες (26/3) ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση στην τηλεοπτική εκπομπή «OPEN ΕΛΛΑΔΑ» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

«Γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν, ήταν προσφιλής συνδημότης μας», είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας. «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε... Βρισκόταν σε κατ’ οίκον νοσηλεία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην εντατική λόγω έντονων αναπνευστικών προβλημάτων». Ο δήμαρχος είπε ότι δεν έχει καμιά πληροφόρηση ότι η πολυκατοικία έχει μπει σε καραντίνα.

Πηγή: noupou