Ευχάριστα νέα: Πρώτη φορά αποσωληνώθηκαν ασθενείς στην Ελλάδα

Ευχάριστα νέα, μια μικρή νίκη για τους γιατρούς που μάχονται τον κορονοϊό στην Ελλάδα, αφού για πρώτη φορά στη χώρα αποσωληνώθηκαν δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ με Covid-19.

Ευχάριστα νέα: Πρώτη φορά αποσωληνώθηκαν ασθενείς στην Ελλάδα

Ευχάριστα μαντάτα, που αποτελούνμια μικρή νίκη για τους γιατρούς που μάχονται τον κορονοϊό στην Ελλάδα, αφού για πρώτη φορά στη χώρα αποσωληνώθηκαν δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας με Covid-19.

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα οι πληρωμές για Δώρο Πάσχα - επιδόματα ανεργίας

Πρόκειται για δύο ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία». Η κατάστασή τους είχε επιδεινωθεί τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Η εξέλιξη όμως ήταν θετική, η κατάστασή τους βελτιώθηκε και οι γιατροί τού «Σωτηρία» έκριναν ότι μπορούν να τους αποσωληνώσουν. Και όντως, το έπραξαν με επιτυχία. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια νίκη των γιατρών και του υπολοίπου προσωπικού των ΜΕΘ, που το τελευταίο διάστημα δίνουν τον δικό τους αγώνα απέναντι σε έναν εν πολλοίς άγνωστο εχθρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζονται να αποσωληνωθούν ακόμη δύο ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Κορονοϊός: Η Daily Telegraph επαινεί τους Έλληνες

Στις ΜΕΘ μπαίνουν ασθενείς με κορονοϊό των οποίων η κατάσταση υγείας επιδεινώνεται, ενώ διασωληνώνονται εκείνοι που χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη λόγω των σοβαρών επιπλοκών που προκαλεί ο ιός.

Πηγή: iefimerida.gr