Κορονοϊός: Και τρίτος νεκρός στην Ελλάδα, στους 25 το σύνολο

Και τρίτος νεκρός στη χώρα μας σε μία ημέρα από τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 70χρονο από τη Γλυφάδα που νοσηλευόταν στην εντατική.

Κορονοϊός: Και τρίτος νεκρός στην Ελλάδα, στους 25 το σύνολο

Στους τρεις έφτασαν οι νεκροί στη χώρα μας σε μία ημέρα. Ένας 46χρονος από τη Ξάνθη, ένα 64χρονος από τη Δαμασκηνιά και ένας 70χρονος από τη Γλυφάδα είναι τα τελευταία θύματα στην Ελλάδα.

Κορονοϊός: 24ος νεκρός στην Ελλάδα - Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Συγκεκριμένα υπάρχουν πληροφορίες και για τρίτο νεκρό από τη Γλυφάδα. Πρόκειται για έναν 70χρονο που νοσηλευόταν στην εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Την είδηση φέρεται να έχει επιβεβαιώσει στο newsit.gr και ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Στο μεταξύ με κορονοϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του, αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσον αφορά τον 24ο νεκρό, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες είχε καλυτερεύσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη και έφυγε από τη ζωή. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Κορονοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης, που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του, ωστόσο τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα (26/3) το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πίσω από τον θάνατο του 64χρονου κρύβεται μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, καθώς στην ίδια οικογένεια υπάρχουν δύο νεκροί, ενώ φορείς είναι ακόμα η σύζυγος του 64χρονου, ο γιος του και η νύφη του που βρίσκεται στον όγδοο μήνα κύησης.

Θυμίζουμε ότι μέσα στη μέρα άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν 46 χρόνων και υπηρετούσε στο Δ' Σώμα Στρατού.

Την περασμένη Παρασκευή ο 46χρονος ανθυπασπιστής διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.