Κορονοϊός: 24ος νεκρός στην Ελλάδα - Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ένας άνδρας 64 ετών από τη Δαμασκηνιά είναι ο 24ος νεκρός από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Πριν από λίγες ημέρες είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Κορονοϊός: 24ος νεκρός στην Ελλάδα - Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Στους 24 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας. Το τελευταίο θύμα του ιού είναι ένας 64χρονος άνδρας από τη Δαμασκηνιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες είχε καλυτερεύσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη και έφυγε από τη ζωή. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Κορονοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης, που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του, ωστόσο τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα (26/3) το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πίσω από τον θάνατο του 64χρονου κρύβεται μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, καθώς στην ίδια οικογένεια υπάρχουν δύο νεκροί, ενώ φορείς είναι ακόμα η σύζυγος του 64χρονου, ο γιος του και η νύφη του που βρίσκεται στον όγδοο μήνα κύησης.

Θυμίζουμε ότι μέσα στη μέρα άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν 46 χρόνων και υπηρετούσε στο Δ' Σώμα Στρατού.

Την περασμένη Παρασκευή ο 46χρονος ανθυπασπιστής διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας