Κορονοϊός: Θετικός ο Πρίγκιπας Κάρολος!

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και τον Κάρολο όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη από το γραφείο του Πρίγκιπα. Τι αναφέρουν οι Βρετανοί και πως συνδέουν τη συνάντησή του με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος επίσης προ ημερών είχε βρεθεί θετικός στον ιό. 

Κορονοϊός: Θετικός ο Πρίγκιπας Κάρολος!

Ο κορονοϊός χτύπησε και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Καρόλου και τι αναφέρει.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος! Η είδηση όπως είναι λογικό κάνει το γύρω του κόσμου.

«Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό από ποιον κόλλησε τον κορονοϊό ο Πρίγκιπας καθώς είχε τις τελευταίες εβδομάδες πολλές συναντήσεις στο πλαίσιο του ρόλου του» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το γραφείο του Πρίγκιπα Κάρολου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται ο Πρίγκιπας Κάρολος να κόλλησε τον κορονοϊό από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό καθώς συναντήθηκε μαζί του πριν από λίγες μέρες.

Θύμα της πανδημίας του κορονοϊού προ ημερών ήταν και ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, όπως είχε ανακοινώσει το παλάτι.

Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική και δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Όπως είχε αναφέρει μάλιστα το παλάτι, ο 62χρονος συνεχίζει να εργάζεται, ακολουθώντας βέβαια και τις οδηγίες των γιατρών.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, αν και χαρακτήρισε τον ιό «ενοχλητικό», επιμένει πως είναι καλά και συνεχίζει να έχει επαφή με τα μέλη της κυβέρνησης και του υπουργικού συμβουλίου του. Πριν από λίγες ημέρες πάντως είχε θέσει το Μονακό σε καραντίνα.

Ο Κάρολος και ο Αλβέρτος, δεν είναι οι πρώτοι «γαλαζοαίματοι» που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, καθώς θετικός στο τεστ είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες και ο Αυστριακός αρχιδούκας Κάρολος των Αψβούργων.