Σε καραντίνα οι 14 αστυνομικοί που τους έφτυσε ο 26χρονος στη Βούλα!

Σε καραντίνα τέθηκαν οι δεκατέσσερις αστυνομικοί που έφτυσε 26χρονος κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψής του στη Βούλα.

Σε καραντίνα οι 14 αστυνομικοί που τους έφτυσε ο 26χρονος στη Βούλα!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στη Βούλα, με έναν 26χρονο να φτύνει αστυνομικούς, ισχυριζόμενος πως είναι θετικός στον κορονοϊό!

Έφτυσε αστυνομικούς και συνελήφθη για διασπορά κορονοϊού!

Σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω επιστροφής του από το εξωτερικό, σχηματίστηκε δικογραφία. Παράλληλα, οι 14 αστυνομικοί, 12 της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο του αστυνομικού τμήματος, τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ θα γίνει εξέταση για κορονοϊό τόσο σε εκείνους όσο και στον δράστη.

Η περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ δέχθηκε σήμα αναφορικά με ένα περιστατικό για άγνωστο άντρα, ο οποίος έκανε ζημιές σε αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα έσπαγε τους καθρέφτες των αυτοκινήτων!

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να συλλάβουν τον 26χρονο. Εκείνος όμως όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί τούς έφτυσε στο πρόσωπο, ισχυριζόμενος μάλιστα πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του λίρες Αγγλίας και φυσικά συνελήφθη.

Ο 26χρονος, εκτός ότι προέβη στην άσεμνη και επικίνδυνη πράξη κατά των αστυνομικών, είχε σπάσει και την καραντίνα που ισχύει για 14 ημέρες στους Έλληνες οι οποίοι επιστρέφουν από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.