Έφτυσε αστυνομικούς και συνελήφθη για διασπορά κορονοϊού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής  σε περιοχή των νοτίων Προαστίων, με έναν 26χρονο να φτύνει αστυνομικούς, ισχυριζόμενος πως είναι θετικός στον κορονοϊό!

Έφτυσε αστυνομικούς και συνελήφθη για διασπορά κορονοϊού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή των νοτίων Προαστίων, με έναν 26χρονο να φτύνει αστυνομικούς, ισχυριζόμενος πως είναι θετικός στον κορονοϊό!

Περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ αργά το βράδυ της Κυριακής, δέχθηκε σήμα αναφορικά με ένα περιστατικό για άγνωστο άντρα, ο οποίος έκανε ζημιές σε αυτοκίνητα σε μια γειτονία των νοτίων προαστίων. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος έσπαγε τους καθρέπτες των αυτοκινήτων!

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν τον 26χρονο και στην συνέχεια προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο 26χρονος άντρας όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, εκείνος τους έφτυσε στο πρόσωπο τους, ισχυριζόμενος μάλιστα πως είναι θετικός στον κορονοϊό και ότι πρόσφατα επέστρεψε στη χώρα μας από την Αγγλία.

Σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του λίρες Αγγλίας και φυσικά συνελήφθη.

Σε βάρος του 26χρονου άντρα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, τόσο για τις ζημιές που προκάλεσε στα αυτοκίνητα αλλά και με την κατηγορία της διασποράς του κορονοϊού!

Ο 26χρονος εκτός ότι προέβη στην άσεμνη και επικίνδυνη πράξη κατά τον αστυνομικών, είχε σπάσει και την καραντίνα που ισχύει για 14 ημέρες στους Έλληνες οι οποίοι και επιστρέφουν από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Όσον αφορά τους αστυνομικούς τους οποίους και έφτυσε ο 26χρονος, τέθηκαν σε καραντίνα με τη σειρά τους για τις επόμενες μέρες.