ΓΕΕΘΑ: Αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους

Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας.

ΓΕΕΘΑ: Αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους

Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας,όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Μέτρα κορονοϊού: Ανακοινώνει απαγόρευση κυκλοφορίας η κυβέρνηση!

Η άδεια θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με την απόλυση τους 15 ημέρες ενωρίτερα της καθορισμένης, προστίθεται στην ανακοίνωση. Κατόπιν της εξέλιξης αυτής αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.

Όσον αφορά τα νέα μέτρα πρόληψης η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών στην καθιερωμένη ενημέρωση της Κυριακής (22/3), από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Στόχος της κυβέρνησης είναι με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν οι αναιτιολόγητες μετακινήσεις κι έξοδοι πολιτών που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες.