Ποιος κορονοϊός; Πάρτι σε φοιτητική εστία, Μητροπολίτης τέλεσε τους Χαιρετισμούς με ανοικτές πόρτες

Για κάποιους, απλά... πέρα βρέχει. Στη Θεσσαλονίκη έγινε πάρτι σε φοιτητική εστία, με ανοικτές πόρτες τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ. Ποιος κορονοϊός; 

Ποιος κορονοϊός; Πάρτι σε φοιτητική εστία, Μητροπολίτης τέλεσε τους Χαιρετισμούς με ανοικτές πόρτες

Ποιος κορονοϊός, ποιες απαγορεύσεις, ποιες συστάσεις; Για κάποιους, απλά... πέρα βρέχει. Σύμφωνα με καταγγελίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τα πάρτι στη φοιτητική εστία, στην περιοχή του κολυμβητηρίου είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Εδώ και περίπου τρία βράδια, άτομα μαζεύονται στον αίθριο χώρο της φοιτητικής εστίας, βάζουν δυνατά μουσική ενώ ανάβουν ακόμη και βαρελότα.
Ακόμα και χθες μετά τις συνεχείς συστάσεις από τις κρατικές αρχές, καταγγέλλεται ότι περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο «πάρτι» δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη η αστυνομία είναι ενήμερη για τα παράνομα πάρτι.

Δείτε το βίντεο.

Άνοιξαν οι πόρτες της Μητρόπολης στη Χώρα των Κυθήρων

Το νεαρό της ηλικίας θα πει κάποιος για το πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όμως συμβαίνουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Με ανοικτές πόρτες τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών την Παρασκευή ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ παρά την κυβερνητική απόφαση για τις εκκλησίες, προκειμένου να περιοριστεί - όσο εφικτό είναι αυτό - η εξάπλωση του κορονοϊού ειδικά σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Όπως φάνηκε και σε εικόνες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι πόρτες της Μητρόπολης στη Χώρα των Κυθήρων ήταν ανοικτές. Στις 7 παρά το απόγευμα χτύπησαν οι καμπάνες και τελέστηκε κανονικά η 3η Στάση των Χαιρετισμών παρουσία λίγων κατοίκων του νησιού.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: