Αυτο-βιντεοσκοπήθηκε στη ΜΕθ και φωνάζει: «Αφήστε το τσιγάρο. Χρειαζόμαστε τους κ@@-πνεύμονές μας»

Εχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό, 39χρονη περιγράφει μέσα από την ΜΕΘ τι ζει και μιλά για το τσιγάρο

Αυτο-βιντεοσκοπήθηκε στη ΜΕθ και φωνάζει: «Αφήστε το τσιγάρο. Χρειαζόμαστε τους κ@@-πνεύμονές μας»

Είναι 39 ετών και όχι υπερήλικας. Καπνίστρια όμως μέχρι τώρα και πλέον βρίσκεται στην ΜΕΘ νοσκομείου απ' όπου επιχειρεί να μας σοκάρει. Το επιδιώκει με ένα βίντεο του εαυτού της έχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό.

Η 39χρονη Τάρα Τζέιν Λάνγκστον, μητέρα δύο παιδιών, στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail προσπαθεί να μας κάνει να δούμε σοβαρά το θέμα του κορονοϊού, αλλά και του τσιγάρου.

Πασχίζοντας να πάρει ανάσα, και ανάμεσα σε ξεσπάσματα βήχα, η 39χρονη μιλά μέσα από την ΜΕΘ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο πριν από μία εβδομάδα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Διαγνώστηκε με τον ιό που προκαλεί τη νόσο Covid-19 την Κυριακή.

Κορoνοϊός: Ο καπνιστής, τι συμβαίνει στους πνεύμονες και οι τροφές που τους καθαρίζουν

Η 39χρονη μητέρα γύρισε το εν λόγω βίντεο από το νοσοκομείο Hillingdon του Λονδίνου. Το έστειλε μέσω Whatsapp σε συναδέλφους της, προτρέποντάς τους να προσέχουν την υγεία τους.

Στο βίντεο η 39χρονη εμφανίζεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Αν κάποιος εξακολουθεί να καπνίζει, αφήστε κάτω το τσιγάρο. Σας το λέω, χρειαζόμαστε τους κ@@-πνεύμονές μας». Επίσης επισημαίνει ότι έχει μέρες να δει τον σύζυγο και τις δύο κόρες της, και ότι το σώμα της δίνει μάχη να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Η Λάνγκστον εκφράζει την ανησυχία που νιώθει βλέποντας βίντεο με γεμάτα βαγόνια του μετρό και Βρετανούς να διασκεδάζουν ακόμη στις παμπ σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Όπως εξηγεί, η δική της εμπειρία με την ασθένεια της άνοιξε τα μάτια, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει ότι η μόνη λύση είναι η εκούσια απομόνωση.

«Κατανοώ τη νοοτροπία τους, επειδή κι εγώ πριν σκεφτόμουν πριν νοσήσω ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και υπερβολές, και ότι δεν επρόκειτο να παρασυρθώ από την υστερία. Μετά όμως κόλλησα κορονοϊό και δεν θέλω ποτέ ξανά να βιώσω κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μια άκρως δυσάρεστη εμπειρία. Γι' αυτό τράβηξα βίντεο με τον εαυτό μου και το έστειλα στους συναδέλφους μου, οι οποίοι επρόκειτο να πάνε σε ένα εκπαιδευτικό συνέδριο. Ήθελα να τους προειδοποιήσω να μην πάνε, επειδή δεν αξίζει το ρίσκο. Το καλύτερο γι' αυτούς είναι να μείνουν σπίτι, σε απομόνωση».

Η Λάνγκστον είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Πολωνία με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, ωστόσο η ίδια δεν είναι σίγουρη ότι κόλλησε εκεί τον ιό, αφού θεωρεί πιθανό να τον κόλλησε και στο γυμναστήριο.