Κορονοϊός: Στον δρόμο η Αστυνομία κάνει ελέγχους σε μαγαζιά - Παίρνει άδειες σε όποιον λειτουργεί

To κράτος δεν αστειεύεται μετά την ανακοίνωση περί αναστολής λειτουργίας των μαγαζιών λόγω κορονοϊού. Πλήθος Αστυνομικών κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν ελέγχους. Όποιος λειτουργεί του παίρνουν την άδεια,

Κορονοϊός: Στον δρόμο η Αστυνομία κάνει ελέγχους σε μαγαζιά - Παίρνει άδειες σε όποιον λειτουργεί

Το κλείσιμο των καφετεριών, των μπαρ, των εστιατορίων και εν γένει του συνόλου των καταστημάτων στον τομέα της εστίασης ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ένα έκτακτο μέτρο για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.

Κορονοϊός - Κικίλιας: «Όλοι σπίτι - Κλείνουν εμπορικά κέντρα, μπαρ, εστιατόρια, κλαμπ, καφετέριες»

Το κράτος δεν αστειεύεται και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να... παρανομήσει, έχοντας στόχο φυσικά να προστατέψει την δημόσια υγεία. Ήδη, μεγάλος αριθμός ανθρώπων της Αστυνομίας, κάνουν ελέγχους σε εμπορικά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια και καφέ. Όποιος λειτουργεί, του παίρνουν την άδεια!

Υπενθυμίζεται πως, όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τα έκτακτα μέτρα επεκτάθηκαν γιατί κάποιοι «δεν τα τηρούν». Αρκετοί ηλικιωμένοι, και κυρίως νεότεροι, αδιαφόρησαν από τα μέτρα που αποφασίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και συνέχισαν να συνωστίζονται σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Κορονοϊός: Εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και καφετέριες βγάζουν ανακοινώσεις για delivery και take away