Κορονοϊός: Εξέπνευσε ο 70χρονος στο Γουλβερχάμπτον!

Πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (10/3) ο 70χρονος που "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό στο Γουλβερχάμπτον, την πόλη στην οποία εδρεύει η Γουλβς και θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός στις 19 Μαρτίου.

Κορονοϊός: Εξέπνευσε ο 70χρονος στο Γουλβερχάμπτον!

Ο επικεφαλής του ιατρικού συμβουλίου της Αγγλίας, καθηγητής Chris Whitty, δήλωσε ότι ο ασθενής διαγνώστηκε με τον ιό, Covid-19 και παρά τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στο New Cross Hospital, άφησε την τελευταία του πνοή.

"Φαίνεται ότι ο ιός έχει έρθει και στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ξεκινήσει ήδη ο πλήρης εντοπισμός των επαφών, που είχε ο ασθενής", δήλωσε ο καθηγητής Whitty.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε σε πάνω από 300, ενώ ο 70χρονος ήταν το 4ο θύμα από όσους έχουν διαγνωστεί με τον κορονοϊό.

Στην πόλη Γουλβερχάμπτον, εδρεύει η Γουλβς και είναι σαφές πως από εδώ και πέρα θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για να μην εξαπλωθεί η ασθένεια.

Την πόλη θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός στις 19 Μαρτίου και μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις δεν αποκλείεται και αυτό το παιχνίδι -όπως στον Πειραιά- να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.