Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί στην παραλιακή εξαιτίας ενός ατυχήματος που έχει γίνει σε τούνελ στο ύψος της Καλλιθέας. Πρόβλημα για όσους κατηφορίζουν προς το «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που κατευθύνονται προς το «Γ. Καραϊσκάκης». Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο εξαιτίας ατυχήματος που έχει γίνει στο πρώτο τούνελ, στο ύψος της Καλλιθέας.

Όπως ενημέρωσε και η τροχαίο το ατύχημα που έχει γίνει στο τούνελ έχει ως αποτέλεσμα να έχουν μπλοκάρει όλες οι λωρίδες της παραλιακής. Για όσους κατευθύνονται στο φαληρικό γήπεδο από τη Λεωφόρο Συγγρού το πρόβλημα ξεκινάει από το ύψος του Ωνάσειου.

Έτσι κι αλλιώς αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι αυξημένη λόγω της βροχόπτωσης και λόγω της Τσικνοπέμπτης, αφού αρκετός κόσμος μετακινείται για να το «τσικνίσει» όπως επιβάλλει το έθιμο της ημέρας.

Έτσι όσοι ξεκινούν αυτή την ώρα προς το «Γ. Καραϊσκάκης» καλό θα είναι να οπλιστούν με υπομονή, διότι θα καθυστερήσουν μέχρι να φτάσουν στο φαληρικό γήπεδο.