Αισιοδοξία για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά (vid)

Θετικά ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, που παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Αισιοδοξία για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά (vid)

Αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, είναι οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου «Αττικόν», όπως ανέφερε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ίδια, η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι «αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Η Σάντρα Βουτσά τόνισε ότι οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της «έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…».

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

topontiki.gr