Βορίδης: Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚκτζήδες (vid)

«Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚκτζήδες», σχολίασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης καθώς έξω από το Επιμελητήριο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ

Βορίδης: Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚκτζήδες (vid)

Να διακόψει πρόωρα τη σύσκεψη με τους αγρότες στην Βέροια υποχρεώθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, καθώς έξω από το Επιμελητήριο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Επιμελητήριο της Βέροιας, με αφορμή τα μπλόκα αλλά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ροδακινοπαραγωγοί της περιοχής, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και έριχναν κροτίδες.

Τη συζήτηση με τους αγρότες διέκοψαν άνδρες της ασφάλειας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, που του ζήτησαν να αποχωρήσει για λόγους ασφαλείας.

Οι αγρότες παρενέβησαν και είπαν ότι θα εγγυηθούν προσωπικά την ασφάλεια του Μάκη Βορίδη προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση στο Επιμελητήριο.

Ωστόσο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε ότι «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους παοκτζήδες» και λίγο αργότερα αποχώρησε από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Πηγή: skai.gr