ΗΠΑ: Πέθανε ο Φώτης Ντούλος - Το αινιγματικό σημείωμα στο σπίτι του

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, πέθανε στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ, ο δικηγόρος του

ΗΠΑ: Πέθανε ο Φώτης Ντούλος - Το αινιγματικό σημείωμα στο σπίτι του

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, πέθανε την Πέμπτη στις ΗΠΑ (30/1) στις 17:22 (τοπική ώρα), ανακοίνωσε έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ, ο δικηγόρος του Νορμ Πάττις. Κατηγορούνταν για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ

Ο Ντούλος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Οι συγγενείς του, δήλωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Ο 52χρονος ομογενής που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζένιφερ Ντούλος, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, εφάρμοσε έναν σωλήνα στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του -το οποίο βρίσκονταν στο γκαράζ του σπιτιού του- και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα.

Διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και η Daily Mail, υποστηρίζουν ότι οι αμερικανικές Αρχές ερευνώντας το σπίτι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία εντόπισαν ένα γράμμα με το οποίο επιχειρεί να προβάλλει την αθωότητά του αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του. Στο γράμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Ντούλος φέρεται να προτάσσει τη μη εμπλοκή του στην υπόθεση.