Ραούλ Μπράβο: «Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανήσυχος. Όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα»

«Του ζήτησα να βγει και να μιλήσει και μου είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει τώρα», λέει για το Κοβάσεβιτς.

Ραούλ Μπράβο: «Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανήσυχος. Όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα»

O Ραούλ Μπράβο μιλώντας στα μικρόφωνα της εκπομπής «El Larguero» του ραδιοφώνου Cadena SER, κλήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη σχέση του, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στην Σερβία, με τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, και τη συμμετοχή του στην υπόθεση «oikos» διευκρινίζοντας, ότι «ο Κοβάτσεβιτς του τηλεφώνησε ανήσυχος, αλλά όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα του Τύπου της Σερβίας».

Ο Κόβασεβιτς εξαιρεί τον Ραούλ Μπράβο από την απόπειρα δολοφονίας του

«Δεν έχω πραγματικά ιδέα, με όλη τη δημοσιότητα που έχει δημιουργηθεί από τη περίφημη υπόθεση (oikos). Κάποιος που θέλει να πει κάτι ανόητο το κάνει. Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανησυχώντας για εμένα, είχαμε μια υγιή σχέση. Είναι χαρισματικός, δεν σε βάζει σε προβλήματα. Το να σηκωθείς και να βλέπεις το όνομά σου στην εφημερίδα, λέγοντας μια μέρα ότι έστειλες να τον δολοφονήσουν είναι τρελό. Νέα που αφήνουν το αίμα να τρέχει σαν πυρίτιδα. Οι άνθρωποι γύρω σου ανησυχούν», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας.

«Δεν είχαν κανένα επιχείρημα στο δημοσίευμα. Ο Κοβάτσεβιτς μου είπε ότι όλα έρχονται από ένα «ροζ» δημοσίευμα στη Σερβία και του ζήτησα να βγει και να μιλήσει και μου είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει τώρα. Μπορώ να καταγγείλω και να κάνω σε άλλη χώρα μία αγωγή. Θα ξοδέψω πέντε χρόνια και 60.000 και όταν κερδίσω θα μου δώσουν 40.000», συνέχισε.