Ο Κόβασεβιτς εξαιρεί τον Ραούλ Μπράβο από την απόπειρα δολοφονίας του

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επικοινώνησε με τον Ραούλ Μπράβο για να του μεταφέρει τη στήριξή του, μετά τα όσα ακούστηκαν για εμπλοκή του Ισπανού στην απόπειρα δολοφονίας του Σέρβου.

Ο Κόβασεβιτς εξαιρεί τον Ραούλ Μπράβο από την απόπειρα δολοφονίας του

Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, "ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς κάλεσε τον Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο μοιραζόταν τα αποδυτήρια στην Ελλάδα, για να του μεταφέρει την υποστήριξή του, μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ως υποκινητή της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ και την εφημερίδα Telegraf, ο Μπράβο συνδέεται στο προαναφερθέν επεισόδιο ως ηθικός αυτουργός, αλλά χωρίς κανένα στοιχείο.

Τα συγκεκριμένα Μέσα συνδέουν τον Κοβάσεβιτς με παράνομα στοιχήματα και αναφέρουν ότι επικοινώνησε με τον Ραούλ Μπράβο, ώστε να τους στείλει μια ειδοποίηση για όσα συνέβησαν στην Ελλάδα.

Ραούλ Μπράβο: «Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανήσυχος. Όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα»

Στη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε στις έξι το απόγευμα της Κυριακής, ο Κοβάσεβιτς εξέφρασε τη λύπη του για τη ζημιά που προκάλεσε ο σερβικός Τύπος στον Ραούλ Μπράβο. «Είμαστε συνέταιροι και είμαι πολύ σαφής ότι δεν έχει να κάνει με σένα», είπε στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό (Ιούλιος 2007 και Ιανουάριος 2009).

Η ελληνική αστυνομία ερευνά ποιος πυροβόλησε τον Κοβάσεβιτς στις 7 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Ο Ντάρκο έπεσε στο έδαφος και κατάφερε να σηκωθεί χωρίς να τραυματιστεί. Ο Ραούλ Μπράβο, εν τω μεταξύ, χρεώνεται επί του παρόντος την αποκαλούμενη «υπόθεση Oikos», η οποία διερευνάται για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ισπανία".

Όλες οι ειδήσεις για την απόπειρα δολοφονίας του Ντάρκο