Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Το ποδόσφαιρο, ο Τσιτσιπάς και η Προεδρία της Δημοκρατίας

Ταινίες, σπορ, βόλτες και γάτες αρέσουν στην υποψήφια ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σύμφωνα με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αικατερίνη  Σακελλαροπούλου: Το ποδόσφαιρο, ο Τσιτσιπάς και η Προεδρία της Δημοκρατίας

Πριν από 15 περίπου μήνες, τον Οκτώβριο του 2018, όταν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναδείχθηκε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook μια φωτογραφία της με τον πατέρα της, τον αείμνηστο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, στα επαγγελματικά βήματα του οποίου βάδισε η 64χρονη προτεινόμενη από την κυβέρνηση για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, αυτό της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως σχολίασε η ίδια στην πρώτη της δήλωση μετά το πρωθυπουργικό διάγγελμα, με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα».

Η αναδρομή στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι η Αικ. Σακελλαροπούλου είναι μια σύγχρονη Ελληνίδα, με πλούσια και πετυχημένη επαγγελματική ζωή, η οποία ωστόσο χαίρεται την προσωπική και κοινωνική ζωή.

Η κα Σακελλαροπούλου αναδεικνύει σε αναρίθμητα φωτογραφικά καρέ τις προσωπικές ανησυχίες της, τα ενδιαφέροντά της, αλλά και αυτό που αγαπά να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της, από βόλτες στη θάλασσα μέχρι πεζοπορία, αγαπά τα σπορ όπως ποδόσφαιρο (σημ.: πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι φίλαθλος του Άρη), αλλά και τένις, που προκύπτει από σχετικές φωτογραφίες με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Επίσης είναι φανερό ότι λατρεύει τον κινηματογράφο- στο προφίλ της έχει αναρτήσει πάμπολλες εικόνες από κλασσικές ταινίες όπως το Όσα παίρνει ο άνεμος ή το «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ».

Το γεγονός ότι μια δικαστής και μάλιστα η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας μετέχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα γεγονός που δείχνει ότι η Αικ. Σακελλαροπούλου συμβαδίζει με την εποχή της, είναι μοντέρνα και δεν έχει πρόβλημα να δείχνει και μια άλλη, πιο προσιτή όψη ενός ανθρώπου που λαμβάνει πολύ σοβαρές αποφάσεις στα δικαστικά έδρανα, καθορίζοντας τις τύχες πολλών, ακόμα και χιλιάδων συνανθρώπων της.

Η προτεινόμενη για το αξίωμα της (πρώτης) Προέδρου της Δημοκρατίας δείχνει πολλές πλευρές του εαυτού της, μία από αυτές είναι η αγάπη της για τα ζώα- κάποιοι θα την χαρακτήριζαν εύκολα «cat lady» αφού οι φωτογραφίες που δείχνουν γάτες κυριαρχούν στο προφίλ της.