«Αγριες Μέλισσες:» Ερχονται συλλήψεις και έρωτες-έκπληξη

«Δεν θα έχουμε άλλους γάμους, αλλά θα κάνουν έρωτα άνθρωποι που δεν το περιμένεις». Έρχονται μεγάλες εξελίξεις στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες». 

«Αγριες Μέλισσες:» Ερχονται συλλήψεις και έρωτες-έκπληξη

Ποδαρικό, στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Σουξές. Ο Ενωμοτάρχης Βασίλης Προύσαλης μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς καθώς και σε δύο συλλήψεις που θα φέρουν τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να μειώσει το βάρος του. «Έχασα 20 κιλά γιατί βαρέθηκα να είμαι χοντρός, παχύς, ευτραφής. Δεν το πιστεύω ότι θα χάσω ρόλους αν αδυνατίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «τελικά, δεν σε παίρνουν για τα κιλά».

Ο Γιώργος Σουξές δήλωσε ότι όταν είπε στον παραγωγό του, κ. Καραγιάννη ότι σκοπεύει να αδυνατίσει, εκείνους του απάντησε ότι θα του δίνει περισσότερους ρόλους.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος αποκάλυψε από που προέρχεται το επώνυμό του, δίνοντας μία αληθινή και μία ψεύτικη εκδοχή . «Ήμουν παντρεμένος και έχω έναν γιο τον 24χρονο Κωνσταντίνο», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι είναι χωρισμένος εδώ και 15 χρόνια. Τόνισε επίσης ότι με την πρώην σύζυγό του, τη σκηνογράφο Άννα Μαχαιριανάκη διατηρούν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις.

Ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του ως εξής: «Είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Όταν ο άλλος ανοιχτεί απέναντί μου είναι ‘βούτυρο λιωμένο. Έχω παρεξηγηθεί για τη φυσιογνωμία μου».

Για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε ότι θα γίνουν συλλήψεις αλλά και ήρωες της σειράς που δεν περιμέναμε, θα κάνουν έρωτα. «Αν προβώ σε συλλήψεις τώρα κοντά θα τελειώσει και το σίριαλ», είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτοντας ότι «δύο συλλήψεις θα γίνουν σύντομα».

Τι είπε για την τηλεοπτική μητέρα του στις «Αγριες Μέλισσες». «Δεν θα έχουμε άλλους γάμους, αλλά θα κάνουν έρωτα άνθρωποι που δεν το περιμένεις», πρόσθεσε.

Για τον ρόλο του και τη σχέση του με την τηλεοπτική μητέρα, ο Γιώργος Σουξές σημείωσε ότι« εγώ θέλω να παντρευτώ. Η μάνα μου όμως δεν τις θέλει τις νύφες. Έτσι ήταν οι μανάδες εκείνης της εποχής”, πρόσθεσε. Αν παντρευτώ, θα χάσω επεισόδια. Αν ζητήσω αύξηση του χρόνου μπορεί να με στείλουν γρήγορα», τόνισε.

Πηγή: The Toc