Στράτος Βαλσαμίδης: Νεκρός ο ηθοποιός που αναζητούσε το "Φως στο Τούνελ"

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης που είχε εξαφανιστεί πριν λίγες ημέρες στο Περιστέρι Αττικής.

Στράτος Βαλσαμίδης: Νεκρός ο ηθοποιός που αναζητούσε το "Φως στο Τούνελ"

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 34χρονος ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης που είχε εξαφανιστεί πριν λίγες ημέρες στο Περιστέρι Αττικής.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή 08/12/2019.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών αναζήτησής του και κατόπιν αιτήματος των συγγενών του είχε ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός Silver Alert, καθώς είχε κριθεί πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Δυστυχώς, οι φόβοι επαληθεύτηκαν και ο Στράτος Βαλσαμίδης εντοπίστηκε νεκρός από πολίτη μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο με κίνηση, στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η υπόθεση εξαφάνισής του καθήλωσε (και) το τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, "ΦΩΣ στο τούνελ" το βράδυ της Παρασκευής. Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ανήμερα της γιορτής του ήταν σαν να έδωσε μια τελευταία «παράσταση» για να εισπράξει το πιο δυνατό χειροκρότημα. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα μετά την εξαφάνιση του.