H ιατροδικαστική έκθεση για το αγοράκι που πέθανε στο Ίλιον

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από  εγκληματική αμέλεια, σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών του μικρού αγοριού που έχασε τη ζωή του από ασφυξία τη Δευτέρα (2/12) στο Περιστέρι.

H ιατροδικαστική έκθεση για το αγοράκι που πέθανε στο Ίλιον

Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε η τραγική υπόθεση του θανάτου του μόλις 2,5 ετών αγοριού, τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/12) στο Ίλιον, όταν παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού/μπαούλου των γονιών του.

Θρίλερ στο Περιστέρι με νεκρό αγοράκι δυόμισι ετών

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς συμπέρανε ότι το παιδί βρέθηκε σε περιβάλλον όπου δε μπορούσε να πάρει ανάσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.
Να σημειωθεί πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε με ανακοίνωσή του πως είχε δεχθεί στις 4/9 καταγγελία για παραμέληση από την οικογένεια του μικρού αγοριού.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης. Επίσης, με εντολή εισαγγελέα διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι μπήκε το βράδυ της Δευτέρας, στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 5 το πρωί που ξύπνησε η μητέρα δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε ήταν αργά. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ