Πέθανε ο πρώην βουλευτής που έπαθε ανακοπή στο ΟΦΗ - ΑΕΚ

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής και διοικητικός παράγοντας της ομάδας του Ηρακλείου

Πέθανε ο πρώην βουλευτής που έπαθε ανακοπή στο ΟΦΗ - ΑΕΚ

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Δεικτάκης, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ - ΑΕΚ. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο Γιώργος Δεικτάκης , ουδέποτε αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, με εξαίρεση τον περασμένο Μάρτιο, που ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, που προέρχονταν από πέτρες στη χολή.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο Γιώργος Δεικτάκης στο ΠΑΓΝΗ (vid)

Για το πρόβλημα αυτό έκανε αφαίρεση της χολής. Στη συνέχεια, σε μία επιπλοκή της συγκεκριμένης εγχείρησης, πήγε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη διάρκεια της παραμονής του εκεί, λιποθύμησε. Και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι τρεις αρτηρίες του ήταν φραγμένες κατά 70-80%

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πριν δύο περίπου μήνες, ο Γιώργος Δεικτάκης έκανε τριπλό μπάϊ-πας, στο ΠΑΓΝΗ.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

Ο Γιώργος Δεικτάκης στη συνέχεια ανάρρωσε στο σπίτι του και χθες Σάββατο πήγε, όπως πάντα, στο γήπεδο να δει τον αγαπημένο του ΟΦΗ, τον οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και ως διοικητικός παράγων. Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ωστόσο, ο Γιώργος Δεικτάκης λιποθύμησε και κατέρρευσε.

Ο Γιώργος Δεικτάκης με καταγωγή από τον Κρουσώνα, γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1946. Από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο και εντάχθηκε στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής.

Μετά το γυμνάσιο, σπούδασε Οδοντιατρική στην Ιταλία και την Θεσσαλονίκη. Μετά την στρατιωτική του θητεία ασχολήθηκε με την οδοντιατρική, όπου διέπρεψε.

Παντρεύτηκε με την Ειρήνη (Ριρίκα) και απέκτησαν δύο γιους: Τον Νίκο, που συνεχίζει στα βήματα του πατέρα του ως οδοντίατρος και τον Γιάννη, που συνεχίζει κι αυτός στα βήματα του πατέρα του στην πολιτική.