Πέθανε η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ

Η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ, που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της σε σειρές όπως το «Glee», το «Big Bang Theory», το «Grey's Anatomy» και το «E.R.» «έφυγε» ύστερα από νοσηλεία σε νοσοκομείο του Ιλινόις.

Πέθανε η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε η ηθοποιός Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ, που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της σε σειρές όπως το «Glee» και το «Big Bang Theory».

Η Χέιτζ πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σε νοσοκομείο του Ιλινόις την περασμένη εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter η κόρη της Έιμι Ρίτσαρντσον.

Η Τζέιν Γκάλογουεϊ Χέιτζ συμμετείχε σε σειρές όπως το «ER» και το «Grey's Anatomy» ενώ παράλληλα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ξεκίνημα της καριέρας ηθοποιών όπως ο Στιβ Καρέλ, ο Ρίτσαρντ Κάιντ και ο Έρικ Στόουνστριτ καθώς διατηρούσε στο Σικάγο το δικό της πρακτορείο casting.

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, στο Twitter, o Έρικ Στόουνστριτ έκανε λόγο για «μία σπουδαία φίλη και μέντορα» αναγνωρίζοντάς της τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα του. «Με έβαλε στον δρόμο που βρίσκομαι τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.