Ασφυκτιά το Λεκανοπέδιο: Ουρές χιλιομέτρων σε Αθήνα και Πειραιά - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (pic)

Πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου καθώς και κεντρικές οδικές αρτηρίες παραμένουν απροσπέλαστες, λόγω της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπινγκ και της πορείας φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας.

Ασφυκτιά το Λεκανοπέδιο: Ουρές χιλιομέτρων σε Αθήνα και Πειραιά - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (pic)

Γερά... νεύρα πρέπει να έχουν οι οδηγοί σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου καθώς και κεντρικές οδικές αρτηρίες παραμένουν απροσπέλαστες, λόγω της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπινγκ και της πορείας φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας.

Γύρω στις 19:00 έκλεισαν διαδοχικά κεντρικοί δρόμοι όπως η Πανεπιστημίου, η Σταδίου και η Αμαλίας. Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται στην κάθοδο της Κηφισίας από το Ψυχικό μέχρι το κέντρο και στην άνοδο μέχρι τους Αμπελόκηπους.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία κατά διαστήματα στην Πειραιώς καθώς και στη λεωφόρο Κηφισού, στην Υμηττού και την Φιλολάου, στην λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη αλλά και στον Πειραιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τίθενται σε ισχύ κατά διαστήματα και τις επόμενες ώρες, μέχρι την αναχώρηση του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, το μεσημέρι της Τρίτης (12/11).

topontiki.gr