Τραγωδία στο λούνα παρκ Βόλου: Αποκάλυψη για τον χειριστή

Καταγγελία για την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου: ο χειριστής έλειπε και τον αντικαθιστούσε ένας ανειδίκευτος.

Τραγωδία στο λούνα παρκ Βόλου: Αποκάλυψη για τον χειριστή

Πολλές είναι οι καταγγελίες για το λούνα παρκ, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία χτες (30/8) στο πανηγύρι του Αλμυρού Βόλου. Ένα κορίτσι 14 ετών σκοτώθηκε, πέφτοντας από το παιχνίδι που λέγεται «χαλί».

Τραγωδία στο Βόλο: 13χρονη νεκρή - Εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι Λούνα Παρκ

Ερωτηματικά προκύπτουν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, για τα μέτρα ασφαλείας του λούνα παρκ. Όλοι μιλούν για τη μεγάλη ταχύτητα που γύριζε το «χαλί» με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να κατεβάζουν τα παιδιά τους πανικόβλητοι.

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία, το παιχνίδι του λούνα παρκ, την ώρα της τραγωδίας, δεν χειριζόταν καν ο άνθρωπος που το χειριζόταν συνήθως αλλά ένας ανειδίκευτος πακιστανικής καταγωγής.

Eργαζόμενη στο παζάρι του Αλμυρού είπε: «Αυτός που χειριζόταν το παιχνίδι ήταν πακιστανικής καταγωγής και το πήγαινε γρήγορα, το πήγαινε με 50 χλμ, έτσι μας είπαν. Δεν ήταν ο κύριος που το χειριζόταν τις υπόλοιπες ημέρες. Το ξέραμε το κορίτσι, ήταν πολύ όμορφη και συλλυπητήρια στους γονείς της».