Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε διαρρήκτη με τα χρυσαφικά στα χέρια

Αστυνομικός που ήταν όμως εκτός υπηρεσίας, έπιασε στα «πράσα» διαρρήκτη, την ώρα που έβγαινε από πολυκατοικία με τα χρυσαφικά στο χέρι

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε διαρρήκτη με τα χρυσαφικά στα χέρια

Στα «πράσα» έπιασε διαρρήκτη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος εντόπισε τον δράστη στην πολυκατοικία του, την ώρα που έβγαινε από διαμέρισμα κρατώντας στα χέρια του χρυσαφικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκε να βγαίνει από διαμέρισμα άγνωστος μεσήλικας άντρας, ο οποίος είχε στα χέρια του χρυσαφικά.

Ακολούθησε καταδίωξη και ο δράστης ακινητοποιήθηκε, για να συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο.

Στην κατοχή του 47χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατσαβίδι, λάμα, κλειδί, μεταλλικά ομοιώματα κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει και δεύτερο διαμέρισμα.

Σημειώνεται ότι, κατά το παρελθόν, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει τις Αρχές για συναφή αδικήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ