Καταγγελία για βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι -H απάντηση του σεφ(vid)

Eκπαιδευόμενος μάγειρας σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, κατήγγειλε ότι δέχτηκε βασανιστήρια από τον σεφ του μαγαζιού. Τι απαντά ο Μποτρίνι. 

Καταγγελία για βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι -H απάντηση του σεφ(vid)

Ένας 19χρονος εκπαιδευόμενος μάγειρας σε εστιατόριο της Κέρκυρας που ανήκει στο δημοφιλή σεφ Έκτορα Μποτρίνι, κατήγγειλε ότι δέχτηκε βασανιστήρια από τον σεφ του μαγαζιού.

Ο νεαρός μάγειρας που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο δεχόταν λεκτική και σωματική βία. Συγκεκριμένα ο σεφ του εστιατορίου φέρεται να του πετούσε καυτό λάδι και να τον χτυπούσε με μια πυρωμένη σπάτουλα. Παράλληλα, τον έβριζε ενώ δε δίσταζε να τον χτυπάει στο χτυπημένο του πόδι. Ο νεαρός, έκανε υπομονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, τελικά όμως αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία.

Ο Έκτορας Μποτρίνι από τη μεριά του δήλωσε πως αυτά είναι γελοιότητες και πως δε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό. Ο διάσημος σεφ είπε συγκεκριμένα πως:

«Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό»
«Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από τα 14 άτομα στην κουζίνα αυτή τη στιγμή όλοι γελάνε με αυτά τα πράγμα που ακούνε. Είμαστε στο 2019, είμαστε η καλύτερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί παντού, ακόμα και στο δρόμο. Και οι δύο απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο, από κει και πέρα θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει» κατέληξε.
Ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό τονίζοντας:
«Εμείς έχουμε 10 επαγγελματίες και 5 μαθητές. Οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει άμεσα».

O 19χρονος βέβαια αφού προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, πήγε στον Ιατροδικαστή να βεβαιώσει τους τραυματισμούς του, και η υπόθεση πλέον θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.