Αυτόπτης μάρτυρας: Ο Ζαχαριάς σκοτώθηκε γιατί... (vid)

Επιβάτης στο προπορευόμενο αυτοκίνητο έδωσε εξήγηση για το φονικό τροχαίο που είχε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Αυτόπτης μάρτυρας: Ο Ζαχαριάς σκοτώθηκε γιατί... (vid)

Μιλώντας στο OPEN επιβάτης του προπορευόμενου αυτοκινήτου αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έπεσε πάνω στο δέντρο για να μην καρφωθεί πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

«Στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς» είπε. «Το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μην με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω έτσι όπως ήταν, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί»

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ως εξής τη σκηνή: «Ανεβαίνω στην Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά σιγά πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεύκο. Έβγαζε καπνούς από κάτω. Κοιτάζω μέσα και βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του